Hoe u kunt begrijpen welke parfum u past?

De keuze voor een nieuwe geur is een ongekend en spontaan proces. Soms verdwijnt de charme van de bovenste noten onmiddellijk na de aankoop, en soms alleen de liefde voor het parfum. Hoe u degene herkent die u past in de polyfonie van modieuze aroma’s? We delen de mening van de parfumcoach Kira Feklisov.

Ieder van ons heeft zijn eigen relatie met Aromas. Iemand test actief nieuwe items, en iemand is al jaren loyaal aan dezelfde geur. Wat kan worden veroorzaakt door de wens om het parfum constant te veranderen, probeer verschillende composities, zonder lang te stoppen bij iemand?

In de regel wordt het geassocieerd met de kenmerken van jonge leeftijd – met de zoektocht naar emoties en de inconsistentie van gevoelens, met het verlangen naar veranderingen en experimenten. En hier is niets mis mee, tenzij dit natuurlijk een vreugde is en geliefden, de ruimte van het appartement en het budget lijden niet aan uw hobby. Maar als het verzamelen moeilijkheden veroorzaakt en interne conflicten, teleurstelling veroorzaakt, dan is het de moeite waard om erachter te komen wat de oorzaak is van de grenzeloze passie en waarom je niet kunt stoppen.

Misschien vindt u op geen enkele manier het juiste aroma. U bent bijvoorbeeld op zoek naar het gemak van zijn, en het is het dat in de eerste noten aantrekt, maar aan het einde zoetheid en ernst vindt. Of je kunt geen parfum vinden dat ze op iemand hebben gehoord. Soms is de aankoop van parfum verbonden met de wens om de rol van de heldin uit advertenties te proberen. Als je aandacht op de pagina’s van het tijdschrift werd getrokken door een mooie, zelfverzekerde vrouw met een fles in haar handen, dan als je op zoek bent naar een geur in de winkel, ga je deze afbeelding vertegenwoordigen. En het aroma zelf zal worden waargenomen door het prisma van foto’s uit het tijdschrift.

Nou, als het niet in parfum is, maar in jou? Soms is een nieuw aroma een manier om de spirituele leegte te vullen, het nastreven van illusie, droom, herinneringen die niet meer niet doen. En het maakt niet uit hoeveel je ze achtervolgt – het is onmogelijk om ze te vangen. Dan is het de moeite waard om de laatste acquisitie op te pakken, die een week later begon te irriteren en eerlijk de volgende vragen beantwoordt:

 1. Wat me trok in dit aroma?
 2. Wat ik dacht toen ik het kocht? Mijn verwachtingen voldeden?
 3. Ik heb het voor mezelf of voor anderen gekocht?
 4. Hoe ik me erin voel?
 5. Wat ik niet leuk vind aan hem?
 6. Als dit aroma een man was, wat zou er over hem kunnen worden gezegd?
 7. Ik vind deze persoon leuk? We hebben iets gemeen?

Het is beter om verschillende aroma’s te analyseren, dan zul je misschien de oorzaak van de fouten snel begrijpen.

Stel dat je antwoorden zo zullen zijn: ik heb parfums voor mezelf gekocht, een geheim trok me tot hen aan, ik wilde het proberen, haar een trein houden, maar toen begon het aroma te zoet, zwaar te lijken, alsof het aarding was Ik, volledig misvormd. Wat kan het zeggen over de parfumcoach?

Het feit dat de vrouw waarschijnlijk niet is gelukt om het aroma te “verspreiden” voordat hij koopt en zware en zoete basistochten hoorde. We kiezen vaak voor een parfum, nadat we alleen de bovenste noten en aantekeningen van het hart hebben geprobeerd (dit is het aroma dat 3-5 uur wordt gehoord). En het hele geheim ligt in de basisnoten die het langst klinken, meestal 6-8 uur.

Er was een paradox die kan optreden in een gewoon leven dat niet gerelateerd is aan aroma’s: het geheim dat zoveel aangetrokken was, begon te irriteren. Het is als liefde. De kenmerken van een persoon die leuk vindt en origineel lijkt, dan kunnen ze irritatie veroorzaken. In dit geval moet je denken: of dezelfde situaties in je leven gebeuren, misschien is de keuze van aroma slechts een voortzetting van dit verhaal. Dan is het de moeite waard om meer tijd te besteden om het aroma te leren kennen voordat het koopt. En in het leven – let meer op details.

Een ander voorbeeld: het meisje besloot een geur te kopen voor werk om haar collega’s niet te irriteren, in parfum werd ze aangetrokken door frisheid en lichtheid. Maar uiteindelijk begon hij haar te irriteren met chemische tonen, frisheid klonk kunstmatig. Collega’s hielden van het aroma, maar ze kon het zelf niet dragen.

Je kunt als volgt reageren op deze situatie: het is onmogelijk om iedereen te plezieren. Als u het aroma kiest, moet u zich allereerst op uzelf concentreren, omdat u het bent om het te dragen. En kies dan het aroma, afhankelijk van het doel – werk, datum, vakantie, theater, wandelen. Kies een geur als een mooie jurk, om indruk te maken op anderen, zal het niet werken: als je kleding kunt vergeten, dan over een vervelend aroma – nee. Hij zal elke minuut bij je zijn.

Trouw aan één aroma

Als u niet over een nieuwe manier beslist en een jaar lang hetzelfde aroma blijft gebruiken, moet u nadenken over waarom u zich niet aangetrokken voelt tot andere geuren? Misschien is het aroma een indicatie van uw verboden en angsten om in het nieuwe te stappen. Aangezien het leven snel verandert, is het belangrijk om flexibel te zijn, verschillende sociale rollen te spelen, nieuw te studeren, aan te passen.

Om te begrijpen welke rol deze geur in je leven speelt, kun je een creatieve taak voltooien.

Neem je favoriete parfum en spuit op een servet of blotter (geen huid).

 1. Inhaleer het aroma, sluit je ogen een paar minuten en schrijf vervolgens het eerste op dat te binnen schiet: emoties, foto’s en associaties.
 2. Stel je nu voor dat je een rechercheur bent en de eigenaar door Aroma beschrijft. Wie is zij? Hoe het eruit ziet? Wat

  is haar levensstijl? Wat vind ze leuk om te doen?

 3. Hoe emoties vanaf het eerste punt gerelateerd zijn aan het leven van deze vrouw?
 4. Hoe het correleert met je leven? Vind je deze vrouw leuk?

Als er een relatie is tussen de heldin en jij en je hebt geen onaangename associaties, dan voert het aroma nog steeds zijn functie uit, je kunt het blijven gebruiken. Als onaangename associaties of gedachten zijn verschenen, is de tijd gekomen om nieuwe parfumcomposities te zoeken.

Idealiter zou een vrouw 5-7 aroma’s moeten hebben die kunnen worden veranderd, afhankelijk van het weer, emotionele toestand. Als het aantal flessen 15-20 bereikt en je ze herinnert, gebruik je ze actief, dan is dit ook normaal: elke stemming, elke rol die je selecteert je eigen “outfit”. Dit is een creatieve aanpak. Het is de moeite waard om na te denken over wat er gebeurt als acquisities niet tevreden zijn en er is een wens om steeds opnieuw te kopen.

Geuren, zoals kleding, moeten worden veranderd, afhankelijk van de situatie: werk – concentratie, rust – ontspanning, datum – lichtheid en romantiek, onderhandelingen – vertrouwen – vertrouwen. Wat precies te kiezen is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren, associaties die verband houden met geuren en vatbaarheid voor hen. Vorm je collectie uit de meest verschillende aroma’s: warm en koud, hout en mineraal, bitter en zoet, specifiek en abstract. Een geurige of parfumexpert helpt u bij het kiezen. Hiermee vindt u het “zelfde aroma” waarin alles wat u nodig heeft zal zijn.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *